2007-06-14

THOSE WERE THE DAYS

sitter & lyssnar på vinterdäck & tänker tillbaka på några somrar sen. den då vi alla låg med göran iaf en gång var, sofiero och korv & pommes var livet & alla dessa matlagningar. det var grillspett, det var kyckling, det var tzatsiki, det var ostklegg & det var liksom inget mer vi behövde. det var fanimej the time of my life. kanske inte. men det är svårt att avgöra nu när man inte haft så många andra "livstider" än.

funderar på att gå ner en våning & ta en kaffe & ett par cigg & lusläsa cosmo. eller fråga dansken om han vill med på en bärs idag med. träffade ju honom turligt nog på forum igårkväll/natt när jag var i som mest upplösningstillstånd & behövde lite alk för att kunna somna gött. DOCK blev man ju som vanligt väckt av den där sinnessjuka myggan som inte fattar att man inte alls vill dela med sej av blodet. tänk all HIV den måste ha i sej. EW.

annars har jag väl inte nåt speciellt att meddela. ledig på midsommar. har fått uppdraget att rulla 100 köttbullar. men det kan väl inte vara speciellt svårt.

0 comments: