2008-04-25

boys will be strong

idag är jag hemma & är sjuk. så kan det vara. min mage är ett kaos. kanske hänger ihop med huvudet då. det skulle ju inte förvåna mej nångonstans. men imorgon om man mår bättre ska vi först ha poolparty hos linn, med paraplydrinkar, solstolar, pool & utsikt över havet. en perfekt start på en lördag (usch vad brudigt det lät). sen ska vi svida om då svensken Eric Prydz kommer ju till ön! & det kan ju vara lite snitsigt att åka & kolla på honom. är 2 eller 3 djs:s till som ska spela + att evenemanget är utomhus (i são martinho för er som tänkt möta upp oss där), vilket är bra då vi inte kommer kunna dansa oss lika svettiga som annars. eller ja. det är väl inget hinder iofs. men det är ootroligt uppfriskande med lite svenskt kött i dj:båset istället för smörsångarn med waaay för tight t-shirt som alltid spelar på copa.

verkar som jag blir själv hemma ikväll? ja, det gör ju inget visserligen. skulle dock vara nice om maria ville följa med på en bit mat. inte så bra att avlägsna sej från hemmet kanske iofs om man har magsjukan..
skönt att ta det lugnt på en fredag faktiskt. förra fredagen slutade ju klockan 10 på lördagmorgonen & fredagen innan det var ju katastroffredagen på B2. så ja, en dejt med teven ikväll får det bli.

1 comments:

Anonym sa...

Du fösrtår nog inte hur mycket jag saknar dig o våran tid i hopp.. hoppas du mår bra älskade vännen // Matilda