2008-07-22

do you remember the riots in gothenburg?

har haft en hang-up på jens lekmans "do you remember the riots in gothenburg" den senaste tiden. kanske är det för att den är perfekt att träna stämmor till, kanske är det för att J tycker det är så hilarous när skandinaver försöker sej på att skriva klatchiga engelska låttexter som bara blir så fel i en riktig engelsmans (nåja) öra.

ikväll var tydligen lilla göbben nere & how i wonder why. måste komma på nåt bra & vettigt flick/gubbvänsgöra & hur lätt är det när man själv är trött i skallen, trött i kroppen & trött i de övriga sinnena samt på en ö som inte har det bästa utbudet av hitte-på:er. ge mej en liten klubba, en liten boll & en liten bana med lite små hål & ni ska på se på hitte-på. & hur kan man vara nere när man har världens bästa flickvän? jaa jag säger då det. ...portugriser! ;)
skulle kanske kunna pigga upp honom i form av hemlagad middag, men iochmed att jag bara är stjärnkock när det kommer till kokta makaroner med smör&ketchup känns inte det som nån humörshöjare heller. vad är egentligen värre än att känna sej hjälplös?


önsketänkande just nu. orangehårig är jag ju redan, men önskar jag kunde lyfta upp den lilla gubben lite också.

0 comments: