2008-07-29

it's a hard knock life

har snöat in mej på 1920-talets vackra damer & möer. hade man levt på den tiden hade man nog varit rätt foxy om man får tro de bilder man får upp på google. det var riktigt kvinnor det. mjuka, runda, formliga females. det idealet som är på tapeten idag är ju en helt annan.
istället för att eftersträva något naturligt, ska vi istället vara så fit:a, undernärda, & framförallt blinda som möjligt. hur sjukt är inte det? & jag menar, vem vill ha en superskinny karl? nej precis, så vad är det som gör att det ska vara så det andra hållet? när började det & varför är det just sån fokus på hur damerna ser ut?
hur männen ser ut skiter vi egentligen i, för vi har såna cravings på oss själva att vi blundar för det. inte undra på att männen kan ha rollen som det "starkare könet" när damerna går runt & ojar sej vad dom ska ha på sej för att inte kärlekshandtagen ska synas, istället för att lägga energin på annat. som att styra världen exempelvis.
& alla dessa modebloggerskor, ser dom inte allt lite ledsna ut? som att dom egentligen står & tänker på bk när dom står där & fotar "dagens outfit?

men jag dömer ingen, för jag är precis likadan själv. (ja, förutom delen med modebloggerskorna) men varför är det så? är lite nyfiken på det.

0 comments: